woensdag 21 maart 2018

Klein-Brabant wordt Betergem

Repair Café Klein-Brabant neemt het voortouw om samen met zoveel mogelijk organisaties en verenigingen in onze regio de sprong naar 2038 te maken, tijdens de Workshop Klein-Brabant wordt Betergem.  De workshop is gratis, maar we hebben wel minimum 30 deelnemers nodig.  Inschrijven is dus meer dan wenselijk en kan via het email adres repairkleinbrabant@gmail.com, maar ook via de webshop van de gemeente Puurs. Doen jullie mee?


Betergem 2038 is de stad van de toekomst. Hoe ziet het leven er dan uit? Hoe zullen we wonen en werken? Wat zullen we eten? Wat met onze leefomgeving? Zijn er kansen voor iedereen? Om deze en andere vragen te verkennen, nemen we jou mee in het verhaal van Betergem. Denk met ons mee en deel je idee via #betergem op sociale media.
Je neemt deel aan een volksvergadering, en je kiest voor een burgercommissie met een thema dat jou interesseert. Elke burgercommissie neemt een uitdaging voor Betergem in 2038 in handen. 
Het gaat over voeding, wonen, werken... maar ook hoe we onze economie en ons geld inzetten.
Samen kom je in je commissie tot oplossingen voor Betergem. Die oplossingen bespreek je nadien met mensen uit je Betergem-wijk. Daar komen alle stukjes van de puzzel samen tot één gedragen toekomstbeeld voor de stad.

#Betergem #Puurs #Bornem #Sint-Amands #Klein-Brabant
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten